Blogmiért és minek

Rajtam is néha eluralkodik a miért és minek is írok blogot válság. Főleg ha rádöbbenek, hogy mennyire senki vagyok a blogszférában. Ilyenkor szeretném így-vagy úgy feldobni a blogomat, hogy sokan olvassanak, hogy felfigyeljenek rám, arra, hogy milyen tehetséges vagyok és mennyire érdekes is az életem. Ez utóbbihoz persze vagy az életem szexuális részéről kéne írnom, vagy hirtelen valami tragédiának, nagy fordulatnak kéne történnie (mondjuk hogy szakítok a pasimmal, vagy ő velem), mert hát tehetségesebb már nem leszek, ott javítani nem tudok. Vagy egyszerűen reklámozni kéne magamat egyéb IRL ismerőseim között, hogy olvassanak, esetleg írjanak ők is és akkor majd egymást linkelgetjük és jók lesznek a statisztikáink stb. Aztán mindig rájövök, és megnyugszom, hogy azért csinálom amellett, hogy jó dokumentálni a godnolataimat, a velem történteket, mert ez igazából az én dühöngő falam. Nem hiába írogatok a munkahelyemről annyit, ahol legjobban fel tudják húzni az embert, de így nagyjából meg tudom csinálni azt, hogy leteszem a lantot, miután felállok innen. S itt még Boss néni is úgy gondolja, nekem kötélből vannak az idegeim. Gondolom azért ugrándozik rajta néha előszeretettel.

Hasonlók

2 Comments

  1. Nohat, szerintem azert irsz blogot, hogy en ne senyvedjek annyira az unalomtol a munkahelyemen. Tehat: az en szorakoztatasomra. Koszonom!!!

  2. ohh, köszi, tényleg. Elmondhatom: legalább még egy ember van rajtam kívül, aki a blogom miatt kevesebbet szenved a munkahelyén 😀