Újabb LoboTen

Az első tíz filmzeném OST (ABC sorrendben)

1. Backdraft – CD-ről másolták egy százasért a lemezboltban. Még akkoriban ez bőven legális volt, de legalábbis nem tiltották.
2. Cyrano de Bergerac – az első CDk egyike, amikor CD lejátszó még luxusnak számított.
3. Dirty Dancing – Ohh azok a számok, amikre Babyből nagylány lett. Magát a filmet is osztrák import videokazettán néztük, hozzánk jártak fel a csajok az osztályból, hogy együtt gyönyörködhessünk Patrick Swayze mozgásában.
4. The Doors – Én Val Kilmeren keresztül szerettem meg őket (ő már nem fért be a top 10 rajongásom tárgyába, de csak hajszálon múlt…)
5. Leathal Weapon 3 – Eric Clapton meg Sting együtt kihagyhatatlan
6. Last of the Mohicans – ld. 10 sztár, akikbe szerelmes voltam
7. Robin Hood : Prince of Thieves – Nekem a filmből legjobban Mary Elizabeth Mastrantonio hajkoronája tetszett. A Bryan Adams dalt mindig pörgettem.
8. Of mice and men – A Cyrano de Bergeraccal és a Doors-szal együtt az első CD-im is, még nem is volt CD lejátszóm, s a Cinemával nyertem őket.
9. Pretty woman – Jópofa kis válogatás, legjobban az a szám jött be, amit akkor énekelnek, amikor az Operába repülnek San Francisco-ba (Fallen by Lauren Wood)
10. Twin Peaks – Angelo Badalamenti és David Lynch, ha géniuszok találkoznak

Az Empire magazinnal is úgy ismerkedtem meg, hogy az első számhoz, amit megvettem egy filmzene válogatás CD-t adtak. Szerencsére a családomnak volt normális Hifije. Bébisintérként rögtön beiratkoztam a könyvtárba és kölcsönöztem ki a többi zenét (In the Name of the Father, Walt Disney összes, My Fair Lady, Mermaids, Mission Impossible, Age of Innocence etc. ) de még ott is csak kazettákra másolgattam őket ám most igyekszem legalább CDn beszerezni a régi gyűjteményt

Hasonlók