Másodszor

Tegnap délután aztán elég nehéz volt Babszemmel. Keveset aludt, sokkal többet nyafogott mindenért amit akart és nem úgy történt, ahogy szerette volna, mint azt megszoktam. Azt hiszem eléggé felspannolta magát és egyszerűen nem tudott leengedni. Este mondjuk elég hamar bealudt, így végre behoztam a lemaradásaimat az Olvasónaplómban is (augusztusban jó sokat sikerült olvasni, viszon keveset tudtam írni).
Ma már 9-re mentünk. Reggel szinte azonnal berohant a terembe, bebújt a kedvenc helyére, alig tudtuk rávenni, hogy az apjától búcsúzzon el. Tízórait is szépen megitta, majdnem két pohárral, teljesen egyedül, csak a végén öntött magára egy kis baracklét, de ma rutinosabb voltam, kértem előkét így átöltöztetni nem kellett a csemetét. Aztán kimentünk az udvarra, ahol azonban nagyon hamar elfáradt. Tologatta a babakocsit, kipróbált néhány motort, csúszdázott (felmászni még nem tud rá, viszont egyedül csúszott le), s mint valami menekülőművész felfedezte az összes kaput, ajtót, ahol távozni lehetne az udvarról, mert a bekerített hely számára kevés,ő a nagy tereket szereti.
Aztán nem maradtunk teljesen két órát, eljöttünk hamarabb. De úgy beszéltük meg, hogy holnap korábban megyünk, reggelizünk és talán ebédre is maradunk. Majd meglátjuk.

Hasonlók