Születésnap után

Szombaton, 23-án töltötte be Zsebi az 1. évét. Igazából vasárnap tartottunk neki “bulit”, még extra vendégek is voltak, mert eljöttek a nagybátyámék is. A torta második nekifutásra készült el. Szombaton ugyan megcsináltam az alját (joghurtos, kekszes) aztán vártuk anyuékat akik beugrottak Kanizsára, hogy friss gyümölccsel jöjjenek, amivel majd ki lehet díszíteni. Ez meg is történt, ribizlivel kiírtuk rá a nevét, meg Dóri szívecskét is kirakott, de a gyümölcszselé ráöntése nem jött össze, úgyhogy vasárnap délelőtt tettünk még egy kísérletet, ekkor már csak meggyből lett ráírva az ünnepelt neve.

Zsebi mondjuk a tortát és a gyertyát annyira nem értékelte, az ajándékokat azonban annál inkább. Mindennek örült és mindent kipróbált, s azóta is szívesen veszi kézbe az újdonságokat. Az egyik legnagyobb sikert a kis Villám McQueen alakú csónak aratta, mert abban ücsörgött a szülinapján is és azóta már megtanult bele mászni de ki is tud jönni belőle.

Amúgy ő egy nappal van elmaradva Babszemtől, aki pont az első születés napján állt fel, Zsebi ugyanis rá egy napra tette ezt. Méghozzá a székről az asztalra támaszkodva nyomta fel magát, ugyanis mindenáron el akarta érni az asztalon lévő fényképezőgépet.

Képeket majd otthonról prezentálok, az már mindjárt itt van.

Hasonlók