És ácsorog

A napok nagyjából ugyanúgy telnek, kisebb változásokkal, de hát ez a nyaralás. A fiúk továbbra is bélpoklosok és mindent megesznek amire csak ráakadnak. A kisebbik persze kicsit több mindent szeretne enni, mint szabad (fű, fa, virág stb.).

Kedden a nap nagy részét Nyíregyházán töltöttem, elmentem mindenféle boltokba vásárolgatni, de a végén a DMben költöttem a legtöbb pénzt (pelenkára meg ilyesmikre), pedig még könyvesboltban is voltam, láttam nagy leárazásokat, de erős maradtam. Viszont végre újra ehettem kínai kaját, csípőset illetve megnéztem magánvetítés keretében a Sötét zsaruk 3. részét. A moziteremben ugyanis teljesen egyedül voltam, de még így is kikapcsoltam a telefonomat, mert rendes vagyok.

Babszem kezdi nehezen venni a délutáni alvást. Úgy tűnik, hogy már nincs annyira igénye rá. Legalábbis kezdi leszoktatni róla magát. Zsebi pedig a napi egy alvásra rendeződik be. Bár az legalább nagy (több mint 1 óra néha kihúzza 2-ig is), ebédidőben teszi, aztán délután már nem igazán lehet leütni se. Pedig rengeteget mozog, mászik mint a csík és hát a felállás az most a menő. Mindenhol próbálkozik, még a sima földön is, guggolásig felnyomja magát. Vagyis kinyújtja a lábát, de nem tud felállni, mert nincs mibe kapaszkodnia úgyhogy visszaguggol. Lépcsőn felmászik, székről asztalra is. Próbálkozott ágyra is, de az még magas neki.

Hasonlók