Folyamatos fejlődés

Zsebi napról napra ügyesebb meg okosabb lesz. Egyre több szót próbál utánozni, kimondani de még mindig csak az első pár hangig jut. Ennek ellenére a “Ká”-ra mindig tudjuk, hogy Kázmérra, Kávéra stb. vagy mire gondol. Nagyon jól ki tudja fejezni magát, főleg a testbeszédével. Most már nem csak bólogat a kérdésekre, hanem rázza is a fejét, ha éppen nem azt akarja amire kérdezünk. A nagy öltözést kicsit nehezen viseli és közel annyit se szeret gyalogolni, mint Babszem ennyi idősen. De még elnézzük neki, mert tél van, hideg és kényelmesebb bundás kezes-lábasában ücsörögni a kocsijában, mint menni. De azt mondtuk, tavasszal már kirándulgatnia kell, de komolyan. Illetve kap majd motort, Babszem meg megy mellette a biciklijével nekünk pedig majd futni kell utánunk. Szóval sportolunk.

Zsebi amúgy sokkal nyitottabb a környezetére, mint Babszem volt és érdeklődőbb, több mindent kipróbál. Játszik vonatokkal (lefekszik néha melléjük ő is), de kocsikkal is, nagyon szereti a kamionokat és a markolókat, utcán is a teherautókra szokott főleg ráizgulni. Az utánzása meg nagyon aranyos, még akkor is amikor kipakol egy 100as papír zsebkendőt és mindegyikkel megpróbálja megtörölni az orrát.

Van 16 foga. Az utolsó 5-t majdnem egyszerre növesztette. Még írtam arról, hogy jövöget neki bal alul a rágó aztán egy nagyon nyűgös időszakban kiderült, hogy közben a négy metszőbe is beleerősített.

Hasonlók