Zökkenünk

Szóval sikerült visszazökkenni a hétköznapokba. Zsebi boldogan integetve bocsátja útjára a többieket reggelente, nem sokkal az után, hogy felébred, mert ő kel legkésőbb. Aztán élvezi, hogy minden játék és még anya is az övé.

Tegnap a nagy havazásban nem bírtam rávenni, hogy lemenjünk legalább az udvarra, aztán meg persze hatalmasat aludt, s mire felébredt, itt már tocsi-locsi volt és hiába készítettem elő a szánkót, már az oviig se lehetett elhúzni, sőt még az eső is szemerkélt. Úgyhogy ott játszottak kicsit az udvaron, aztán jöttünk haza. Babszem meg kitalálta, hogy ő lefürdik meleg vízben, mikor megérkezünk, s ez tegnap és ma is hihetetlen izgalmas volt az öccsének, aki végig ott ugrándozott a fürdőszobában és majdnem olyan vizes lett, mintha ő is benne lett volna a kádban.

Ma már azért elmentünk délelőtt is sétálni, de a délután és este majdnem ugyanúgy zajlott, mint tegnap.

Babszem meg egyre jobban rajzol. Kicsit későn érő volt ebben, de most már határozottan szeret rajzolni és jó képeket készít. Igaz, hogy ebben is néha monomániás, képes egy hétig ugyanazt rajzolni (vonatokat, versenyautókat, űrhajókat stb.) Az oviban most az a projektjük, hogy milyen lenne az ideális óvoda. Lehet ovit rajzolni, ő pedig sárkányovit készített. Az épület mellett olyan állatokkal, amiket az Így neveld a sárkányodat-ból ismer (Gronkel, Éj Fúria és társaik:)

Hasonlók