Húsz hó

Zsebi pedig közben húsz hónapos lett. Vagyis éppen ma töltötte be, de már múlt hét óta, ha kérdezgették, hogy mennyi idős azt mondtam 20 hónapos. Innentől meg már mondhatom, hogy júniusban lesz 2 éves. 4 hónap múlva. Mindjárt.

Éjszakánként még 1x felébred, megeszi a tápot aztán alszik vissza. A napközbeni evésével nem vagyok mostanában megelégedve, egyszerűen nagyon ingadozó, hogy mikor van, hogy hajlandó normálisan enni, de van amikor nem. Pedig tényleg mindent meg szokott enni, de egyik nap behabzsolja mondjuk a húslevest, másnap nem hajlandó rá se nézni. De ez így van a gyümölccsel (főleg banán és alma), meg a reggelivel, joghurttal stb. is. Úgyhogy továbbra se egyszerű a gyerekek etetése.

A NEM-et továbbra is nehezen viseli, s néha bele tudja lovalni magát a hiszikbe, főleg, ha fáradt. De már rájöttünk, hogy csak el kell terelni a figyelmét és akkor egészen feladja a sírást, mert azt, hogy miért kezdődött a hiszti, már rég elfelejtette addigra.

Még mindig mosolygós gyerek, majdnem mindenkinek köszön az utcán (ez nála integetésből áll), de ha már komolyabban szólnak hozzá, akkor már nem olyan barátkozós és inkább anyánál keres menedéket. Viszont azért családtagokkal már egyre jobban el van nélkülem is. Sőt nagyjából a menetrendet is tudja, ugye Tiszavasváriban simán lefeküdt délután a nagyival is, amikor én nem voltam vele.

 

 

Hasonlók