Sikerült

Tegnap voltunk kint Szadán, elkezdődtek a tavaszi munkálatok hát. Amúgy amit terveztünk nagyjából el is végeztünk kint. Mivel az első vetést az ember múlt héten megcsinálta, meg a szőlő metszését is, most igazából a maradékok eltakarítása volt a cél (a vesszők már nem lettek múltkor levéve a lugasról), a paradicsomok helyének előkészítése (a palántáink csodásak itthon az ablakban, ma a paprikák is ki lettek ültetve a palántázó tálcáról cserepekbe), na meg a trampolin összerakása volt a cél. Ami végülis másfél óra alatt sikerült. Leszedni már gyorsabb volt, még úgy is, hogy esett az eső és rohanni kellett vele, fél óra alatt összejött, s valószínűleg legközelebb már kevesebb lesz az összerakás is, mert pár elemet, ami a legmacerásabb volt, egyben hagytunk.

A fiúk nagyon élvezték amíg elkészült az új játék, aztán jókat ugráltak is. Ebéd után (napfényes teraszon elfogyasztott leves és szendvics mindenkit jó kedvre derített) még Babszem is simán elaludt: kint a szabadban, a hordozható gyerekágyban, mozdulatlanul 2 órát szundított. Zsebi csak 40 percet aludt ágyban, utána a mellkasomon még közel másfél órát. De az első nyugisabb időszakban én is kipróbáltam a trampolint. Klassz volt.

trampolins

Este senkit se kellett altatni, kb. mindenki letette a fejét és reggelig húzta  a lóbőrt (én arra se emlékszem, Zsebi mikor és hogy ébredt föl éjjel, márpedig mivel reggel mellettem kelt és nem a kiságyába, ahova letettem, valamikor kihoztam magam mellé).

Hasonlók