Külön

Szombat délután Babszem elment a nagyival Tiszavasváriba. Zsebi éppen hatalmasat aludt, valamikor 6 körül ébredt fel és eleinte nem kereste a bátyját, csak vasárnap meg hétfő reggel nézett be a szobába, az emeletes ágyra, hogy hol van Kám. Azóta igazán élvezi a helyzetet. Mondjuk a meleg miatt, meg mert délutánonként nem kell időre aludni meg ébredni, kicsit eltolódott a napirendje, mert nagyokat alszik és csak úgy 6 felé megyünk sétálni meg játszótérre. Este is későn ájul be, mert apa is sokáig dolgozik és kevés időt tudnak együtt tölteni, de reggel meg ugyanezért igazából korábban ébred, hogy még otthon találja az apját.

Mondjuk nekünk a négy fal között elviselhető az élet, 27 fokra állított légkondi mellett. Csak holnap lesz kellemetlen sétánk a doktornőhöz, mert státuszra kell mennünk (megtudjuk mi mekkora), illetve felíratni mindent, amire szükség van a nyárra, s persze délben van egészséges rendelés. Remélem, hogy kevesen lesznek:)

Babszem meg már sok tüzet eloltott Tiszavasváriban, volt strandon, dínó kiállításon és ma ő fogta a legtöbb és legnagyobb halat is a pecázás alkalmával.

Hasonlók