Folyományok

Azért a minden napra egy post valamelyik blogon sorozatot kicsit meghackeltem, ugyanis átmentettem a régi top50es listát az olvasónaplóra. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz újból annak, amit közel négy éve állítottunk össze. Mindenesetre nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, a facebookon pl. az első 10 helyezettet több mint 1000-en nézték meg.

Hétfőn elküldtem mindenkinek a levelet a főnéni búcsúztatójáról, s persze azonnal heves viták bontakoztak ki, hogy mégis mikor tartsuk az ünnepséget. Nem lesz egyszerű menet, bár Emká nagyon lelkes és sok ötlete van, ma kitaláltunk valamit, csak azon aggódott, hogy nem túl merész-e az ötlet, de megnyugtattam, hogy a Boss néninek kiváló humora van és értékelni fogja.

Babszem majdnem minden másnap focizni jár mostanában. Pénteken bemelegítettek a szombati meccsre, vasárnap egy órára elment késő délután Zalánékkal focizni, hétfőn és ma meg edzése volt, s még lehet, hogy pénteken is elmennek, olyankor igazából nem edzés van, hanem egymás ellen játszanak, mint a nagy meccseken. A fiúk ezt mondjuk jobban élvezik, mint a “gyakorlást”, de talán megtanulják a csapatjátékot.

Zsebi kicsit náthás, de amúgy jól érzi magát, a héten eddig mindig az egész család együtt vitte őt a bölcsibe és azt nagyon élvezi. Annyira, hogy el szokott felejteni autót vinni magával, sőt ma még a motorját is otthon hagytuk, mert nem kérte reggel.

Hasonlók