Technika és a gyerek

Zsebi a tabletet nagyon jól tudja használni. Már ő is egyedül játszik a Subway Surf-fel, régebben még kellett neki segíteni lehajolni, de most már azt is megoldja egyedül és akár 80ezer pontot is megcsinál. Míg a számítógépen elvárja, hogy megkeressük és elindítsuk a youtube videókat neki, addig a tableten ezt is önállóan intézi. A Lego videóknál ő is mondja, hogy “Ez kell nekem” meg “Ezt megveszem”. Babszem néha megkérdi tőle, ha együtt néznek valami filmecskét, hogy “Megvegyem neked?” s ő mindig lelkesen helyesel. Ha nem fáradtak, egész jól eljátszanak együtt. Zsebi persze utánozza a bátyját, illetve mindig az a játék kell neki, ami nála van, s néha nehéz rávenni az igazságos osztozkodásra. Babszem többnyire nagyon rendesen hagyja, hogy teljesüljön az öcsi akarata, de azért van amikor nem.

Zsebi nagyon szeret a Legozni, amióta tudja hogy kell tűzoltókkal menteni, főleg azzal játszik. Miután végez a mentéssel, az autók visszatérnek az állomásra, az emberek kiszállnak belőle és felmennek a laktanyába pihenni. Néha mesél magának ő is történeteket, miközben játszik.

Most már egyre inkább egész, hosszú összetett mondatokban beszél és bár néha még mindig találgatni kell, hogy mit is mond, azért jól megérteti magát.

Hasonlók