Az új hely

Mivel ma volt a hivatalos megnyitója a gyár két új épületének (még a magyar sajtó is teli volt vele), kicsit kevesebben és kisebb intenzitással dolgoztak a mi részlegünkön, mert mindenütt máshol kellett utolsó simításokat végezni. Úgyhogy elmehettünk körbenézni. Elvileg majd október közepén nyitunk ott, előtte persze pillanatra se zárhatunk be és majd valakik 4 nap alatt átköltöztetnek minket. De emiatt nem fáj a fejem, max faarccal közlöm az érdeklődő kliensekkel, hogy igen, elmegyünk 2 épülettel odébb, de ne izguljon, addig se fogunk bezárni, itt minden az utolsó pillanatig nyitva lesz.

Kicsit meg szoktak ijedni ettől.

Kollégák meg attól ijedtek meg, hogy mennyire kicsi meg sötét irodák lesznek. De szerintem az egész teljesen jól fog kinézni és menő lesz és engem nem érdekel, de alig várom már, hogy csak 3 másik emberrel (2 igazából mert a 3. kb akkor szokott jönni, amikor én elmegyek) legyek naphosszat egy légtérbe.

Egyébként se az a lényeg, hogy nekünk jó legyen, hanem a klienseknek legyen elég sok helye. Márpedig nekik aztán lesz minden.

Illusztráció:

 

Hasonlók