Életünk napjai

A nyaraló Babszem jól van, élvezi a bringázást a kikötőt, csak eddig még csupán 1x tudtak fürdeni. Minden este röviden beszélünk telefonon, egy mondatban elmondja számára mi volt a nap eseménye, előbb nekem aztán az apjának is majd szalad tovább és teszi amiből épp kiszakítottuk.

Zsebi továbbra is random viselkedik, a héten volt 2 rosszabb éjszakám is, amikor éjjel két órán keresztül nem akart visszaaludni. Már múlnak az anyatejes kiütései is és a homloka lassan a tarkójáig ér, néha Burce-nak hívom. Szerdán járt nálunk a védőnő, megnyugtatott, hogy nem olyan sárga a kissrác, ez még anyatejesnél, ha más gond nincs vele (nem aluszékony, eszik rendesen) nem gond. Esetleg adhatok neki néha vizet, meg tegyem a napra az is segíthet. A héten voltunk könyvtárban, postán, boltban és ma bevásárolni a Tescoban. Micsoda élmény, én is kimozdultam kicsit. Zsebi a vásárlást végigaludta, csak a kocsiút végére romlott mindig el a kedve. Néztem neki ruhákat és fel vagyok háborodva, hogy még az F&F-nél is a 0-24 hónapos polcoknál 4 szólt a kislányruhákról és csak 2 a kisfiúkról. Pedig most már belenő az 56-os méretbe, kicsit tágítanám a ruhatárát, ne csak a kezeslábasok legyenek. A héten már turkáltam neki melegítő nacit meg pólót (ja turkálóban is voltunk:), valami ilyesmit szerettem volna még, de nagyon nem találtam.

Hasonlók

4 Comments

  1. [A.](#11548130): közben az lett:)
    [Wish](#11549209): köszi a felajánlást, nyári 56-os?:) mert Kazi ugye téli gyerek volt, szóval ebben a méretben rengeteg hosszú rugdalózó, meg body van, de csak 2 napozónk pl.

  2. Vannak, Balázs tavaszi, de meleg volt, Zsófi meg nyári. Többnyire fiús vagy unisex cuccok.
    Szerdán elviszik a nagyszülők a gyerekeket, akkor le tudok menni a tárolóba megnézni pontosan mink van.