Szexi lista

Aeonfluxnál van egy lista (nem ő írta ám, hanem igazi csaj 🙂 a 10 legszexisebb férfiszínészről ami határozottan üdítő és persze közben elgondolkodtam arról, hogy nálam vajon kik szerepelnének a listán. Meg aztán ez egy alkalom a régi jó LoboTen felelevenítésére is. Főleg, mert egyszer már volt egy 10 sztár, akikbe szerelmes voltam rész is. Ez lehet akkor az upgrade.

1. Hugh Jackman – nem is értem, hogy hiányozhat bárki listájáról. Egyszerűen nem lehet benne hibát találni. Tehetséges színész, énekel is, játszik színpadon, jótékonykodik, kedves, nincsenek botrányai és miatta még a Wolwerine-t és az Ausztráliát is végig lehet úgy nézni, hogy az ember lányát nem érdekli igazából a film, csak a látvány, amit ez a pasas nyújtani tud.

2. Daniel Day-Lewis – Nah ő aztán az etalon. Pontosan tudom, hogy akkor bolondultam belé, amikor sose hallottam róla és az Oscar gálán mutogatták azt a tolókocsiba szorult ürgét, aki utána megkapta a díjat és lobogó hajjal, XIX. századot idéző ruhában, átható zöld szemekkel és hihetletlen állkapoccsal felment a színpadra. Ja és mellesleg kiváló színész.

3. George Clooney – én még emlékszem rá a Roseanne első pár évadjából is, akkor azt gondoltam, túl nyálas. Na ő olyan, mint a jó bor: az évek csak használnak neki. Számomra ő a korosztályunk Cary Grantje. Valahol valaki neki is azt fogja mondani, amit Audrey Hepburn tett a Charade-ban:

“- Do you know what’s wrong with you?
No, what?
– Nothing!”

4. Brad Pitt is a fenti kategória, csak kevesebb stílussal. Ezt jól megfogalmazták odaát: “Valójában egy sudri bunkó, de a világ legértelmesebb sudri bunkója, szóval mindkettő. A legcoolabb férfi a világon.” Neki meg azt tett jót, hogy levágatta a haját, meg szakállat és bajszot növesztett, legalábbis én a Hetediktől kezdek másképp nézni rá.

5. Gerald Butler – ő aztán az a kategória akinek a testét is elnézegeti az ember. Köszönjük szépen a 300-t. Meg ha akcentust használ (valami ír, skót stb.) azon a kellemes hangján az igazán kocsonyásítja a csontjaimat. Nem hiába buknak rá a pasik is.

6. Keanu Reeves – Lehet, hogy nem túl jó színész. De szép. Meg halhatatlan.

7. Owen Wilson – annyit mondok: riszaviadal. Meg törött orr, fura hang és off-beat humor. Hamarosan úgyis Villám McQuennel lesz teli mindenünk, mert lassan belenő a gyerek.

8. Ryan Reynolds – A Nász ajánlat hülye I-podos jelenetét csakis azért találták ki, hogy lehessen gyönyörködni a pasi felsőtestében, amit még a Wolverine-ben is megvillant. De miért kellett pont Scarlett Johanssont feleségül vennie?

9. Mark Strong – A Spílerben nagyon ott volt és eléggé úgy néz ki, hogy ezt az átható brit markáns gonoszt tudja majd maradéktalanul hozni a Sherlock Holmesban is. Alan Rickman utódja lehetne.

10. Johnny Depp – Mert ugyan alapból nem vagyok egy Johnny Depp rajongó de az a helyzet, hogy ez az ember tényleg mindent el tud játszani és minden szerepében képes valami újat nyújtani és folyamatosan meglepni. Hol szexi, hol nyálas, hol macsó, hol undorító. A végletek embere és ha ez nem vonzza a nőket, akkor semmi.

Hasonlók