Alapozás I.

Szerda reggel 8-ra jött (ment) a beton a telekre, és öntötték be a sávalapba szépen. 18m3 beton lett rendelve, kevés lett, úgyhogy bement vagy 40 tonna. A héten zsaluzzák és tömörítik a földet, jövő héten készül rá majd a vasbeton lemez.

Betonozás kicsit képekben:

Nem vártam meg a végét, meg hát délig kb kitartott a betonozás, mert 3x-4x fordult a mixeres kocsi (csak 1 kocsija volt a betonosnak?). Elviekben csak Laciék lettek feltartva, mert itt délig autó se le, se fel. De majd következőre jobban megszervezzük, még 1x jön a betonos, hogy ne legyen belőle nagyobb baj.

Csütörtökön volt kis vízprobléma, de közvetlenül az óráról locsolnak, minden megoldódott, R.A. kipanaszkodhatta magát nekem hogy rosszul mondtam el. Szerintem nem. Reméljük nagy baj nem lett belőle, hogy a ház helyére folyattak egy kis vizet.

Extra cső átrakatás, cső berakás nem sikerült. Majd 🙂

Banki ügyintézés is döcög, ugyan azt írták emailben hogy fizetési határidő kell nekik, de telefonban már nem ezt mondták, hanem az egyes fázisokhoz kell nekik határidő. Tisztára mint az államigazgatás, pedig kereskedlmi banknak tűntek eddig 🙂

Hasonlók