Különös órák

Úgy látszik, hogy bármennyire is igyekeztünk úgy szervezni a gyerekek életét, hogy minél tovább maradjanak gyerekek, játszanak és ne járjanak állandóan különórákra, lassan a hét minden délutánjára van/lesz valamelyiküknek programja. Mondjuk legtöbb esetben azért még iskola meg óvoda időben vannak ezek, de azért előbb-utóbb nekünk is szükségünk lesz olyan családi tervezőre, ahol mindenkinek külön oszlopban vannak a héten aktuális programjai.

Babszem esetében ugye kezdődött az énekkarral, majd a focival, ami most éppen ott tart, hogy kedd-csütörtök suli után. Az énekkar szerencsére még mindig a csütörtöki iskolai játékidőben van, de marad ideje megcsinálni ott bent a háziját. Jövő héttől azonban péntekenként általa választott számítógépes suliba fog járni. Azt mondta, hogy meg akar tanulni programozni, mint az apja.

Zsebinél még ovis dolgok vannak: az úszás az ugye várható volt, egyelőre szerda délután van, jó időben meg közel van most az ovi az uszodához (konkrétan 100 m-re), úgyhogy tudják majd vinni őket és kényelmesen értük lehet menni. Aztán oviidőben lesz foci is, amire már tavaly jelezték Tibi bácsiék, hogy remélik, Zsebi járni fog (ezt a nyári táborban is nyomatékosították, merthogy olyan jól vezette a labdát 4 éves létére, mint sok nagyobb se). Még lehetett volna Judo is, de amikor Zsebi megkérdezte, hogy az mi, az apja úgy magyarázta, hogy ott a sportolók egymást ruhájuknál fogva dobálják. Erre a kisfiam másnap már úgy mondta az oviba, hogy ahol egymás pólóját kell cibálni, oda nem akar járni.

Hasonlók