Fűtés 2.3

Ahogy várható volt, márciusban már beindult a szoláris nyereség, termelt szépen a napkollektor, és alig kell fűteni. A múlt hét végén már le lettek kapcsolva a glamox fűtőpanelek (azok ugye mint alapfűtés be voltak lőve alacsonyabbra mint a légkondi, így esténként amíg aludtunk kicsit mentek, meg azért az előszobába nem rakattunk légkondit, úgyhogy kicsit azért dolgoztak is), és volt olyan nap, hogy a légkondik nem voltak egy percre sem bekapcsolva. Jó, ma este egy kicsit vissza lettek kapcsolva.

Meg is volt az áram leolvasás: 670kWh volt a mostani fogyasztás. Látszik durván hogy melegvíz és a fűtés is visszaesett. Múlt havi postban volt hogy 200-250kWh az alap, de ugye 1 hete már homeoffice, homeschool van, az a februárban becsült 300kWh -t módosítom 350Wh. Az akkor 2950kWh-s téli fűtés fogyasztást jelent, ami 110eFt. H tarifával bemegy ez 100e alá, és már idén hűtés is lesz.

És most voltam vízórát is leolvasni, és láttam sünit a kertben, úgyhogy van sününk is! Nem látszik túl jól, mert hát este van, meg telefonnal készült, de ott középen az a szürke csomó az a sün 🙂

Hasonlók