További könyves bonyodalmak

Szokás szerint, a bookline-on akartam megrendelni az új Fable könyvet, ott már múlt héten kapható volt. De nem adtak rá egyetlen százalék kedvezményt se. Úgyhogy a Libribe megyek majd átvenni a netes rendelést. Most meg nézem, hogy az alapkedvezmény is lement a bookline-nál 20-ról 15 %-ra. Felmentek a szállítási díjaik is, bár amióta visszatértem dolgozni amúgy is a személyes átvételt választom, de azért kicsit meglepő a dolog. Mondjuk így már tényleg jobban megérik a könyvszerdák, amikor 30% a kedvezmény. Most éppen Ulpius könyvekre.

Amúgy további bonyodalmak után a Kelly kiadó újra nyomta a Boltkórost és elvileg múlt héten már a teljes köteteket lehetett kapni, de ágyhoz kötöttségem miatt nem volt időm ezt ellenőrizni. Ja és a könyv azért sokkal jobb, mint a film:)

Megversenyeztettem három külföldi könyvekkel kereskedő boltot és a Bookdepositoryt, hogy kitől kapom a legjobb ajánlatot és a kinézett könyveket végül a Pendragonnál rendeltem meg. Ők ajánlották a legjobbat, szóval még mindig nem tudom kipróbálni, vajon milyen a free delivery Mo-ra.

Hasonlók