Átkozott Alkonyat

Kihasználva, hogy két este is tök egyedül voltam a náthámmal (a párom elutazott a szüleihez, hogy elkészítse Babszem új ágyát, amit ma hoznak majd fel lapra szerelt állapotban és már "csak" lakkozni kell), kivettem csajos DVDket a könyvtárból. A hercegnő és a Másik Boleyn lány mellé még volt a 2t fizet 3t vihet akció és hozzácsaptam az Alkonyatot is. Ezzel kezdtem, vasalós filmnek tettem be.

Mivel a könyvtől se voltam elájulva és a film híven követi azt, természetesen nem különösebben tetszett. Bár legalább tényleg senki se szólhat egy szót se: bötű szerint adaptálták a regényt. Sőt, továbbra is fenntartom, hogy Robert Pattison, alias a vámpír Edward Cullen egyszerűen hátborzongató és taszító. Viszont észrevettem, hogy egy jelenetben a kávézóban ott ücsörgött maga az írónő is.  Meg közben majd az egész vasalatlan halmomat leapasztottam.

Majd betettem a Másik Boleyn lányt. De az meg nem akart elindulni. Meg A hercegnő se. Úgyhogy a maradék ágyneműt Benjamin Buttonra simítottam ki.

Aztán ma délelőtt Babszem a Némó nyomábant kérte, de az se ment.

Az Alkonyat tönkrevágta a DVD lejátszóját a gépünknek!

 

Hasonlók

1 Comment

  1. A Másik Boleyn-t ne bánd! A könyvvel köszönő viszonyban sincs a film.. nem is tudtam végig nézni, annyira pocsék volt. Még ha más is lenne, mint a könyv, és lenne egy jó film.. de sajna nem.