Műsor

Az első anyák napja az oviban tehát megvolt és nagyon szépre, jóra sikerült. Legalábbis a mi szempontunkból és ez az igazán fontos. Babszem még reggel felhívta anyut, hogy biztos jön-e ma és a lelkére kötötte, nehogy a 109-re akarjon felszállni, mert az csak hétvégén jár, ilyenkor a 9 busz amivel eljut hozzánk.

Vittem video kamerát ahogy terveztem és ilyen-olyan minőségben a műsort megörökítettem. A sárga csoport a Vajaspánkó című orosz népmesét adta elő. Babszemnek volt benne önálló szerepe, ő volt a nyúl 🙂 S amit először nem értettem, hogy miért piszkálja a fülét az utóbb kiderült az volt, hogy ő így figyelt Pannára, aki a pánkót játszotta, úszógumival a derekán, ezzel hangsúlyozva, hogy gömbölyű. S a mi nyuszink ugrált, meg volt mimikája és mutogatott is. Szülői keblem dagadozott:) A mese után meg mindenki az anyukája elé állt és verset mondott, meg átadta az ajándékát, amit készített. Majd a nagyik is kaptak virágot, utána volt egy kis evés, az ovisok körbekínáltak sütiket, kekszeket, aztán vége is lett a műsornak.

A kicsik mindegyike lerajzolta, milyennek látja az anyukáját. Babszem szerint* én ilyen vagyok:

 

*Babszemnek külön kérvényt kell benyújtani ahhoz, hogy rajzoljon, de mint kiderült, majd az összes fiú így van, és hasonló anyukák születtek (összehasonlíttottuk:). Levente például szoknyát rajzolt az övének, mert az egyszerűbb volt, pedig még valószínűleg nem látta, csak nadrágban az édesanyját:)

Hasonlók

1 Comment

  1. Ez csudaszép rajz. Remélem a videót megnézhetjük hamarosan. Vajaspánkó a kedvencem:)