Gesztenye

Nah a Velvet miatt megint nekiálltam női lapokat nézegetni. Rég jártam a Nőklapjánál, havonta 1x szoktam megfejteni az összes rejtvényüket, hátha kapok valamit, de eddig még nem volt szerencsém. Mindenesetre most éppen sikerült kibogarásznom, hogy Gesztenyefa vagyok, valami ír fa horoszpók alapján.

Született diplomata. Sajátos igazságérzete van. Nagy idealisták születtek ebben a jegyben. A szükségben mindenét képes odaadni, annak ellenére, hogy a birtoklás nagy jelentőségű a számára. Takarékos, sőt olykor szinte fösvény. Önmagával szemben nagy igényeket támaszt. Minden jegy közül a leghűségesebb. Sőt, a legszenvedélyesebb is. Ehhez azonban teljesen biztosnak kell lennie abban, hogy a másik is szereti. Könnyen megsértődik, és ilyenkor elvonul. Ezért nem talál egykönnyen megfelelő partnert magának. Ha szeret, csak egyszer igazán. Ha már egyszer választott, szép otthont, népes családot akar maga körül. Féltékenysége határtalan, dühe ugyanúgy. Ahhoz, hogy hivatásában sikeres legyen, békés, kiegyensúlyozott otthoni körülményekre van szüksége.

Megfigyeltem, bármely jellemzést is kapom, bárhol tuti van benne legalább egy jellemvonás, amiben tényleg magamra ismerek. Szóval nem lehet elmenni mellettük. De biztos ezt is akarják. Elvégre én is bedőlök nekik. Pedig azért már ismerem magamat annyira, hogy nagy meglepetéseket NE okozzanak ezek a dolgok. Csupán 1x lepődtem meg, amikor az jött ki, hogy Rachel vagyok a Jóbarátokból 😛 Igazán hízelgő, de hát a súlycsoportomról nem kérdeztek, és hát mert akkor nem tudtak volna kihez társítani.

Hasonlók