Comment

Megírta ugye a párom, hogy lehessen ám hozzászólni a beírásaimhoz. Na eddig mindösszesen kb 2 érkezett, abból is Ego Barbie produkált valami olyan sortörést, hogy sikerült -2es számmal ellátott hibaüzenetet megjelentetnie a gratulációk helyett (persze mink azért kódból elolvastuk, örültünk is neki, de hát más nem tudta)
Azóta is feltűnően 0 számú comment van hozzámfűzve. Párom szerint valamivel fel kéne dobni a blogomat. Meggyőződése, hogy sikeres lennék, ha írnék a szexről vagy pasigondokról. Ha nem tudok ilyet, majd ő szépen produkál nekem válságot a kapcsolatomban 😀 Csakis azért, hogy a statisztikáimat meg a kommentemet felturbózza. Önzetlenül.
Azt akarja, hogy megdícsérjék a kommentjét 😀

Hasonlók

2 Comments

  1. Először el kell hárítanom ayt ay alaptalan rágalmat, hogy a saját munkám dícséretéért ennyire lealacsanyodnék. Ennyire tényleg nem, de azért lehet nyugodtan dícsérni :-). A sex/pasik/személyiségi problémák pedig igenis feldobnak egz blogot. Csak olvasni kell mindenki másét, ezzel van tele. Ezért is ajanlottam fel teljesen önzetlenül a népszerűsítéshez feltétlen plussz-t, ami részemről hatlmas áldozattételről tesz tanúbizonyságot. (de ha akad, fiatal szőke, nagymellű lány, aki hozzám hasonlóan segítene a népszerűsítésben, feltétlen írjon, megoldjuk!)