Visszavonultság

Azt hittem, hogy majd nem bírok magammal és besettenkedem vagy a gyárba vagy valami internet kávézóba, hogy megnézzem, hiányzok e valakinek a nagyvilágban, hogy elolvasgassam a napi blogadagomat, kiküldjem a nagyvilágba a gondolataimat. De nem tettem.
Reggelente felkeltem, elmentem tornázni, utána nem kellett sietni, kényelmesen lezuhanyoztam, hazafelé többnyire bevásároltam, itthon esetleg még molyoltam valamit, aztán nekiálltam dolgozni. Ebéd, esetleg egy kis játék szakította meg a munkát. Jó volt. El tudnék így éldegélni. Persze egy idő után biztos szükségem lenne a netre, de most még nem mutatkoztak rajtam az elvonási tünetek. Szerintem gyorsabban is gépelek 😀
Ráadásul még szerencsém is volt, mert éppen nem talált itthon engem a főbérlő, amikor felhívott, hogy rákérdezzen, akkor most kell-e enekünk a lakás. A párom elintézte, lebeszélte a dolgot a tulajjal, hogy mivel ő nem akar engedni az árból, nekünk meg ennyi pénzünk sose lesz, hát mind a ketten keresünk, ő vevőt, mi meg lakást, de nem kell izgulni, ha itt az idő, akkor majd szól. Remélem is, mert most még május 12-ig, a deadline-ig nem nagyon van semmi másra időm. Aztán majd ráérek lakást nézni, nyaralást tervezni, még több munkát vállalni.

Hasonlók