Igazából

Egész jó volt a film. Na azért a szinkrontól, pláne Stohl Andrástól meglehetősen borsódzott a hátam. Pedig Hugh Grant amióta eljátszotta Daniel Cleavert egyre jobban tetszik. Pláne az Egy fiúról után. Voltak benne megoldatlan kérdések, többek közt, hogy mi lett Sarával meg az igencsak én igazán szépfiú vagyok Karllal, akiről, hiába viselt szemüveget nem hittem el, hogy tervezni tud és nemcsak alsónadrágokat reklámozni (ez utóbbit megtette a filmben). A legjobb persze az öreg rocker volt. Rendesen neki jutottak a legjobb szövegek, jelenetek. Jó lenne egyszer szinkron nélkül is megnézni, de valószínűleg majd megvárom a DVDt és kikölcsönzöm. Jah és életem első ilyen nyereményjátékos moziján még ajándékcsomagot is nyertem. A sálat odaadtam A-nak, de a sapit meg a pólót megtartottam.

Hasonlók

3 Comments

  1. hehh, te nyerted a sapka-salat? akkor a mogotted levo sorban ultunk… 🙂 (felteve, ha sapkasalbol csak egy csomag volt)

  2. Szerintem több is volt. Legalábbis még egyet tuti láttam a csaj kezében amikor az enyimet odaadta.

  3. mi nem nyertünk semmit, igaz, nem is próbáltunk. helyette mindenki mesélt egy sztorit a vintidzs kiskanalas pólójáról:)