Az a bizonyos ív

Először nem is akartam írni a kérdőívről, de olvastam, hogy eléggé változó érzelmeket váltott ki a dolog. Jelentem én kitöltöttem. Biztos van koncepciója a kérdéssor összeállítóinak, hogy mi, azt legjobb ha ők tudják. Hatalmas irodalma van az ilyen kérdéssorok összeállításának, és akkor Babbie csak egy piciny pont. Vajon könyv, ahogy annak megírására való hajlandóságot Neverminder már egyszer jelezte, vagy cikk lesz belőle? Esetleg szakdolgozat. Mindenesetre elolvasnám, hogy mi is szűrődött le belőle. Szerintem abszolút az antipólusa leszek a véleménykutatásnak, mert nem találkoztam senki bloggerrel, nem is áll szándékomban és még sose vettem olyasmit amit egy másik blogger dícsért. Ha már itt koptatom a tollamat, izé billenyűzetemet, akkor szolgáljak javára valakinek. Persze személyes beszélgetésre nem megyek 😀

Hasonlók

6 Comments

  1. pedig nagyon ritkán _ajánlok_ filmet direktben, leginkább csak véleményezek, szóval tényleg kíváncsi vagyok. 🙂

  2. A film címére nem emlékszem, akkor sem tudtam kimondani, meg megjegyezni sem. Valami Q-s, amiben érzésbűnözők voltak, meg Proziliumot szedettek az emberekkel hogy ne legyenek érzéseik, a papok meg pisztolykata mesterek voltak, mert így 120% -al hatékonyabban öltek.

  3. aha, az equilibrium. tartom, hogy nézhető, de asszem nem nézném meg még egyszer. :)bár emlékeim szerint egy darab pap nem volt benne, sem százalékok, meg hatékonyabb ölés. :)lehet, hogy nem sikerült fognod a lényeget, vagy nemtom.(egyébként ha jól emlékszem, nem voltam tőle egyértelműen elájulva, még az idegesítő logikátlanságokat is kiemeltem)

  4. Viszont felfelémutató ujj volt mellette, az tuti, s vizuális típus lévén ez maradt meg bennem.