Sikerült!

na nem kipattanni, de legalább mindenféle különlegesen Quasimodósra sikerült mozdulat nélkül kikelni reggel az ágyból. Persze a kávé után, amit behoztak nekem. Szóval sajog itt-ott a láz, ami jelzi hogy vannak izmaim a hasam a fenekem meg a combom magasságában. Azt hittem, a karom jobban fog fájni, lévén, hogy hiába is tiltakoztunk, hogy mi ugyan nem sütünk bejglit az oktató erősködött, hogy igenis bejgligyúró izmot kell erősítenünk, s tettük ezt egy 100-as sorozatban.
Annyi pozitívuma van legalább a párom munkahelyének is, hogy a mai nap szabad náluk. Nekünk meg már szerdától szünet lesz és csak 28-án kell ügyelnem, akkor is irodában és délelőtt nem ügyfélszolgálatosként, délután. Ez tök új dolog, a főnökséggel jár együtt. Nagyon pöpec.
Úgyhogy ma konyhaprojekt folytatódott. A felső rész felpakolva, beköltöztek a tányérok, részben felszabadultak a könyvespolcok és kipakolhattam végre a 3 doboz borospoharamat is.
Megkérdeztem a páromtól szerinte mit jelent, hogy nekünk 1 készlet vizes, viszont 3 készlet borospoharunk van (vörös, fehér és desszerboros). Szerinte is azt jelentette, amire én gondoltam.

Hasonlók