Másnap reggel

Elhatároztam, hogy bármilyen is lesz a III. OBL nem fogok udvariaskodni. Inkább hallgatok, ha valami nem tetszett, nem volt jó és mondjuk nem megyek legközelebb. De ki kell mindenkit ábrándítanóm, nem ez volt a helyzet. A merészségemen és a hangulaton tuti sokat segített a kitétel, azaz hogy csak csajok. Naná, hogy izgultam, hisz először mutogattam magam más hasonszőrüek (azaz bloggerek) előtt. De mint kiderült, ők is emberek. Nők. Sőt. Függetlenül attól, hogy nem vagyok trendi (mert még nem ettem szusit, ittam mojitot, állandó kapcsolatban élek – azaz nem éppen eljegyeztek, ismerkedtem meg vagy szakítottam – a munkám se az a kimondottan izgalmas fajta, ráadásul messze rangidős vagyok, szóval halmozottan hátrányos helyzetű), ott voltam, nem csak lesütöttem a szemem, és malmoztam, de beszéltem is. Finom volt a kaja, a bor és persze nem csak blogokról, bloggerekről volt szó, de egyéb női témákról is (pasikról naná) és összegzés persze az volt, hogy legközelebb mikor, hol?

Hazafelé pedig a villamosvezető tök úgy beszélt mint Galla Miklós, szürreális élmény volt, mint az is, hogy a buszon meg a kínai házaspárok McDonaldsos zacskókat szorongattak.

Hasonlók

1 Comment

  1. en sem vagyok trendi, pedig ettem-ittam ilyen izeket parszor.. nem tudom, a trendi kifejezessel eleve gondjaim vannak, ugyhogy halistennek, hogy nem vagy trendi:) normalis kapcsolatert meg osszetennenk ket kezunk szerintem mind. Nem mintha most panaszkodnek, de ilyen idiota idobeosztassal nem lehet normalis egy kapcsolat..