Pótolhatatlan

Tényleg nem vagyok. Ennek már voltak jelei nyáron is, de legutóbb két hete szembesültem vele, amikor kiderült, hogy a nyáron hosszú vajúdás után befejezett honlapunkat kicsit átdolgozták, javították. Az egészben az bosszantott a leginkább, hogy olyan részeket cseréltek ki rajta, amiket én direkt Főnéni utasítására hagytam tompítottan, mert ő egy az egyben a sallangnélküliséget kérte, még a céges logót is nehezményezte, pláne a céges színeket, na meg hogy anno többször kértem a kollegákat, mondjanak véleményt a munkámról és senki shona nem szólt arról, hogy valami nem tetszik vagy másképp csinálna bizonyos dolgokat. A párom rámutatott, hogy bennem is van hiba, mert amilyen lelkesen vágtam bele az egészbe, a sok nyesegetés után eluntam és kínkeservesen fejeződött be a projekt, ráadásul nem dolgoztam jól másokkal, inkább megcsináltam egyedül, maximum az emberem segítségét fogadtam el. Naponta 1x megnézem a céges leveleimet, hátha küld még nekem valaki valami olyat amit továbbítani kell az éppen illetékes elvtársnak/nőnek, de elég üres a postaládám, leszámítva a spamokat és a körleveleket. Szóval nem hiányzom, tényleg, senki se ír ilyesmiről vagy kérdez dolgokat.
Persze igaz, engem is jobban izgat mostanában az, hogy elképzelhető, a Lactoherb tea miatt arénázik Babszem esténként. Ugyanis semmi más olyan kaját nem ettem mostanában, ami bánthatná a gyomrát, vagy rossz kedve lehetne tőle. Tegnap este például túl azon, hogy nem jött haza az apja (céges karácsonyi vacsora) és csak nőkkel volt körbevéve egész nap, valami nagyon visszatartotta a hasát is, közel egy napig nem volt teli pelus*, de még a szelek se mentek. Úgyhogy most szoptatóstea felfüggesztés lesz, esetleg visszatérek a Fitolac-ra, aminek jobb az íze, csak 2x annyiba kerül, mint a herbáriás teakeverék.

*A dolgot hasmasszírozással, lábtornászással úgy megoldottuk, hogy a gyerek aztán a hónaljáig narancssárga melléktermékkel lett terítve és előbbre kellett hozni a fürdetést.

Hasonlók

3 Comments

  1. Szia, szoktam itt olvasgatni 🙂
    Tipp: Ha csak reggel-délelőtt iszol Laktoherbet (max. 2, de inkább csak 1), az éjszakára már (általában) nem okoz gondot. Esetleg próbáld így ki a Fitolac előtt, hátha.

  2. Most egy kicsit szüneteltetem a szoptatós teákat. Úgy tűnik, megy anélkül is:) De kösz a jótanácsot, ha mégis visszatérnék rá, kipróbálom.