Sikerült

Tegnap eljutottunk tanácsadásra végre. Persze útközben megnéztük megvan-e még BB. Megvolt, alatta gyanús folttal ugyan, de az lehetett bárki másé is, mert este álltunk le parkolni, valamint pont egy autószerelő műhely elé. Ma már máshol parkoltunk, majd újra vizsgáljuk tényleg belőle folyik-e bármi is. Persze időben odaértünk, előttünk ketten voltak, ráadásul az egyik gyerek-szülő páros még az előző doktornőre várt. Szóval másodikként várhattuk a rendelés kezdését, ami persze késett. Babszem nagyon jól viselkedett, beszállt a sikítóversenybe is, s amíg meg nem érkezett egy két és fél hónapos kisbaba, ő volt a legfiatalabb. Azonban a mérésnél már eltört a mécses, csupán akkor javult kicsit a helyzet, amikor a doktornéni hasra fordította és ő kinyomhatta magát, nézelődhetett. Úgyhogy ezek után a két szuri természetesen nagyon megviselte. Szegényke már tudja, hogy ezen a helyen semmi jó nem vár rá, s anyja miatt még a kötelezőkön túl lesz neki pár szurkálásban része. Krokodil könnyekkel öltözött, s indultunk haza és persze azonnal beájult, hogy 50 méterre elhagytuk a rendelőt.
Késő délután pedig voltam fodrásznál is, igaz csak vágás-szárításra, a festést majd megoldjuk jövő héten itthon, vagy Húsvétkor anyuéknál. Ez a háromnegyed órányi elszakadás járt nekem tegnap. Aztán autókáztunk, voltunk IKEÁban is, igaz villámlátogatáson, mindenesetre Babszem hatalmas szemekkel itta magába a látványt. Le kellett volna fényképeznem őket az apjával. Mondtam is a páromnak, ha így nélkülem bemennének bármilyen boltba, simán tudnának csajozni (farmerszerkós, szemüveges laza fiatalember, Snoopys sapkás tágranyílt szemű kisfiúval tuti befutós).
Természetesen lett láz is estére, volt kúp, beájulás viszont nehezen ment. Aztán meg reggel háromnegyed 7kor ébredt a csöppség, s míg az apja jól aludhatott végre én azért fél 4 felé megnéztem, él-e még. De hát ilyenek az anyák. Ha felébred a gyerek, akkor másnap lehet kicsit szomorkodni a megszakadt alvás miatt, ha meg véletlenül nem, akkor azért nem alszik jól az ember lánya, mert izgul a gyerek miatt.
Reggel azért még mindig belassult volt Babszem, s 9-kor már vissza is aludt, csont és leamortizált kiságy nélkül.

Hasonlók