Hétvége

Most már mondogatjuk Babszemnek, hogy csak 2 nap és lesz másik gipsze, ne nagyon tanuljon meg ebben mászkálni. Bár amilyen gyorsan elsajátította a fél lábon csúszás, nehéz csizmás láb magával húzását, nem lesz gond a járógipszre se átszoknia, azt hiszem. Na meg majd újra a járásra. Láthatólag ez nagyon hiányzik neki, ugynis próbál felállni, pedig a kedves doktorbácsi azt mondta, bármit lehet ezzel a sínnel, csak ráállni nem. Most már csak napi 1x kötjük át, úgyis mindenképp lerúgja magáról, a következőt majd hétfőn ejtjük meg, úgyis a kötszer, majd holnap venni kell.
Amúgy elfelejtettem megemlékezni arról, hogy pont pénteken egy éve, március 28-án lett BB az autónk, amit most már én is jól használok. Például ma reggel tornára mentem vele, és teljesen menőnek éreztem magam. Amiért levonhattak volna tőlem a menőguruk pontokat: nem kicsi, női autó, hanem Bordó Bálna, gyerekülés hátul, Baby on Board az ablakban és hiába volt 1 hete mosva, máris poros. Persze ezek engem nem zavartak.
Délután még tervbe van véve virágföld vásárlása, (a héten már tényleg rendet kéne tenni a folyosói virágok között), valamint nagy séta a parkban Babszemmel. Az apja megszerelte úgy a sportbabakocsit, hogy ne lógjon le a gyerek lába szigszalag és happy day 2literes doboz csodákra képes, valamint bezsebelhetünk vele jó pár elképedt tekintetet.

Hasonlók