Ez volt a Húsvét

Miután a múlt héten kedden feljött anyósjelölt engem ápolni, meg Babszemért menni a bölcsibe és utána jót motorozni/játszóterezni vele, pénteken már nem vittük el a gyereket a kolhozba. Addigra már én is járóképes voltam, úgyhogy összekészülődtünk és délután leutaztunk Vasváriba Húsvétozni.

Babszem teljesen odavolt, hogy ismét jó idő van és lehet locsolkodni, úgyhogy ki se lehetett robbantani a kertből. A kutyával továbbra is csak kerítésen keresztül volt hajlandó barátkozni, de nagyon örült amikor kandúrozásból hazatért a Benji cica és őt lehetett dögönyözni meg simogatni. Megvolt idén is a lábfrász, mert vendégségben ő is utánozni akarta a nagyobb gyerekeket és felnőtteket, akik capoieráztak, elesett és kibicsaklott a bokája. Ezt azért két napi dagadással megúsztuk. Plusz még korábban taknyolt egyet a térkövön és a könyöke is lehorzsolódott. 

Voltunk a Tisza meg a holtág partján is, megnéztük a kompot és Babszem mindenáron bele akart menni a "bízbe", hogy ússzon, úgyhogy vaskaromban kellett tartani. A tojáskeresgélés nem kötötte le annyira, viszont nagyon örült az ajándékba kapott kiscsibéknek, akik persze ott maradtak a nagyiéknál, mert van hely, ahol felnőhetnek.

 

 

Hasonlók