Kütyük megint

Tegnap teljesen belelkesedtem, mikor olvastam, hogy október 19-től Európában, sőt Magyarországon is kapható lesz a Kindle 2 (a februárban meghirdetett változat, még nem a DX, ami nagyobb képernyős). Jó, pontosítok, amazontól kell megrendelni, USA-ból szállítják. Már eleve a HWSW cikkében is vannak lehúzó dolgok, mindenesetre kíváncsi leszek a hazai fogadtatásra.

Az ára továbbra se az olcsó kategória. Csak amazonos könyveket lehet rajta olvasni és kell hozzá a mobil internet. Kérdés, hogy letöltésért kell-e fizetni (adatforgalom). Az eredeti koncepció szerint amazonék úgy gondolják, hogy nem. Előnye mondjuk azok számára van, akik eddig rendelgettek amazontól könyveket, fizették a sok postaköltséget és még mindig nem volt biztos, hogy a küldemény meg is érkezik a nevükre…Ja és persze angol, francia, német könyvek lesznek, meg hasonló nyelvű lapok, szóval Szabó Magdát és Rejtőt továbbra se a Kindle store-ból rendel az ember.

Szó se róla, kipróbálnék egyet, hogy tudjam mi is ez, szóval ha valaki szponzorálná a tesztelésem, az jelentkezhet nálam:)

Hasonlók