Mint hal a vízben

Mindjárt itt van az új év és a régi lezárása egész nyugisra sikerült. Miután 26-án lejöttünk Kanizsára anyuékhoz, itt maradtunk Babszemmel meg a húgommal és Adrival. Anyu szerint az én fiam meg az unokahúgom azért veszekedtek annyit, mert mind a ketten egykék és mindig azzal akartak játszani, amivel a másik illetve nehezen válnak meg azoktól a dolgoktól amik éppen náluk vannak. De azért hozzá tette azt is, hogy ez valamennyire azért az életkoruktól is függ. Babszem egész jól kijött tehát a nála majd 3 évvel idősebb unokatestvérével, szerintem néha sokkal jobban eljátszottak, mint nyáron Stockholmban bár a gyermekem szárba szökkenő, sőt mondhatni burjánzó kifejezésmódja és beszélhetnékje miatt több volt a konfliktus mert most már határozottan meg tudja mondani, hogy mi az ami tetszik neki, mi nem és miért.

Én meg közben felfedeztem egy helyi edzőtermet, ahol nagyon klassz a wellness részleg, úgyhogy ott vertem el a pénzemet és nem pl. a C&A-ban, pedig arra készültem, hogy majd itt elkap megint a jó kis leárazás és ahogy szerencsém volt tavaly a MARC csizmámmal, úgy idén majd klassz sapkát meg farmerszoknyát sikerül vennem. De ez eddig nem történt meg.

Az ember meg fenn van Pesten és dolgozik. Holnap is és még lehet, hogy 2-3-n is. Szóval még képlékeny, hogy mikor megyünk haza. Viszont megérkezett végre Gordon. Pedig Karácsonykor a párom már azt mondta, szerinte ellopták a postán és oda a 33 eurós (+9 a postaköltség) ajándéka a gyereknek. Úgyhogy hozzá még visszatért a Jézuska mert valamit elfelejtett.

 

Hasonlók