Esti program

Mostanában nagyon nem készítünk fényképeket, derült ki. Ez abból is látszik, hogy ma kaptam levelet, már 180 napja nem léptem be a photoalbum.hu-ra és törölték a regisztrációmat. Pedig oda a gyerek első évében elég rendesen töltöttem fel képeket. Csak tavaly óta, amikor már korlátozták a méretet, akkor nem igazán foglalkoztam vele, mert addig viszont jó volt, hogy semmire nem kellett odafigyelni: akárhány képet feltehettél meg bármekkora méretben és egyszerű volt az előhívás. De hát Babszem 3 hónapos kora óta fényképet se hívattunk elő, üresen áll vagy 4 fotóalbum. Ez a digitális élet hátoldala.

Viszont most már 2x is lementettük az itthoni képgyűjteményünket (most már vagy 14500 kép van), igaz Stockholm óta nem katalogizáltam őket. Viszont vannak friss képek lefekvésről. Meseolvasás:

Na és persze mostanában az összes mozdonyt fel kell tenni mellé a csúszda tetejére. Ezekhez szokott beszélni, meséket mond, valamint éjszaka lelök közülük párat, amelyek jó hangosan szánkáznak le a csúszdán. Mi felriadunk rá, ő csak megfordul.

Mozdonyokkal

Hasonlók