Tornázzunk

Tegnap délután Babszem nem akart biciklizni, mert napközben elfordította a kormányát és én nem tudtam jól megszerelni neki, úgyhogy az óvoda kertjébe mentünk játszani. Jó sokan voltak ott, mert szülői értekezletet tartottak pár csoportnak, úgyhogy gyerekek-anyukák-nagymamák még randalíroztak egyet a környéken. Volt jó pár bölcsis társ is.

Úgyhogy kicsit játszótéri anyukáztam, az oviról beszélgettünk olyanokkal akik ide járnak, meg akik szeretnének már jönni. Persze minden másról is szó volt, aztán a Csabi anyukája mondta, hogy ő kisgyerekként a Skála Kópétól félt, amire én egyből felnevettem, s ezért Babszem is felfigyelt a dologra. Többször meg-megkérdezte a Csabi anyukáját (ja szinte senkinek nem tudom a rendes nevét, de ez szerintem kölcsönös), hogy “Te kitől féltél? A Skála Kópitól?”

Otthon aztán megkerestem és megmutattam neki a Youtube-on, de aztán hamar áttértünk az Idősebbek is elkezdhetik-re, annak a zenéje és a rajzai 10x jobban bejöttek a gyereknek. Igen, minimum ennyiszer néztük meg, egymás után.

Hasonlók