Becézgetés

Végül persze Babszem mégse ment vissza Tiszavasváriba. Úgy volt, hogy szerdán buszra ülnek a nagyival, de aznap belázasodott, úgyhogy otthon maradtam vele 2 napot. Csütörtökön még volt hőemelkedése, péntekre azonban már teljesen megjavult, nem volt láza, egyéb tüneteket meg nem produkált.

Úgyhogy kicsit módosítani kell a nyári terveken. Jövő héten tehát nem lesz a gyerek vasváriban, hanem itthon, jön hozzá a nagymama és akkor reggel-este láthat minket, napközben meg játszhat és biciklizhet  De azért a hétvégén megyünk a Balatonra. Remélhetőleg az idő is kedvezni fog egy rendes nyaralásnak.

Amúgy meg becenéven szólít most már mindenkit. Főleg magát. Tegnapelőtt amikor az óvodával beszéltem telefonon és mondtam, hogy X. Babszem anyukája vagyok akkor közbeszólt, hogy ő bizony Kokó. Én Vee vagyok, apa Dunbar (Vee – hangosbemondó, Dunbar – nagy tolató mozdony a legtöbbet tanítja a fiatal mozdonyokat – mind a hárman, mert Kokó meg az egyik kis mozdony Chuggington szereplők). Nagyi Marsha, Nagypapa pedig Vakesz (ők a Roary a versenyautóban szerepelnek, Marsha a pálya karbantartója, Vakesz pedig egy vakond :). A többi név meg Thomasból van: Anyu Emily, Apu Hank, Cica Molly (bár először a Murdochot kapta, de rábeszéltük a gyereket, hogy mégis inkább lánynevet adjon neki), Cica úr pedig Gordon lett (amin mindenki meglepődött, hogy Babszem kiosztotta kedvenc mozdonyának is a nevét:). Kíváncsi vagyok, a család többi részének milyen neveket fog adni. Valószínűleg hétvége után kiderül.  🙂

 

 

Hasonlók