7 hét

Csütörtökön mentem vissza a dokimhoz a 6 hetes kontrollra, igaz egy hét késéssel, de azt hiszem ennyi belefér. Persze azért szervezést igényelt a dolog. Feljött Teszvesz néni, reggel óta fejtem, hogy nehogy éhezzen a manó. Délután mielőtt elmentem már evett a nagyi kezében, aztán aludt. Jómagam alig fél óra alatt végeztem és ebben benne volt az odaút is. Úgyhogy még el tudtam menni vásárolni is. Egyedül, autóval az InterSparba! Nagy élmény volt.

Úgyhogy el is határoztam, ha ez ennyire ment, akkor pénteken délelőtt elugrom az IKEA-ba is, amíg a nagyi vigyáz Zsebire. Csakhogy a fiatalember megsejtett valamit terveimből, ugyanis egész reggel le se lehetett vakarni rólam. Ezért aztán nem mentem sehova, meg a párom megígérte, hogy szombaton majd együtt elmegyünk ágyneműhuzatot venni.

Szombaton tehát délután IKEA-ztunk, ki kellett használni a kedvezményes ágyneművásárlást mivel mostanában Babszem ragaszkodik ahhoz, hogy ugyanolyan huzatja legyen, mint a mienk, úgyhogy pótlást vettünk meg egy új garnitúrát 3 személyre. Zsebi hatalmas szemekkel nézelődött végig az áruházban, mindenki jól megjegyezte, hogy milyen kicsi meg aranyos. Pedig nem is, hiszen már 7 hetes. Igaz most van úgy 3,2 kiló (pontosan majd augusztus 20. után a 2 hónapos státuszon tudunk), de kb. most akkora, mint amekkorának Babszem született.

Hasonlók