Teljes a létszám

Persze miután megkérdik az embertől, hogy és nem félsz egyedül, akkor azonnal minden rossz szceniárió az eszébe jut. Mint ahogy nekem is, végiggondoltam, hogy mégis mi minden történhet. De aztán túl azon, hogy az utolsó éjszaka nem aludtunk sokat, mert pont akkor járt itt a front (szombatra virradóra) nem volt semmi gondom. Szombatra is berendeltem a kaját, még péntek délután vettünk kenyeret és még látogatónk is volt, Cica személyében. Leendő keresztanyjára azonban erősen fütyült horkolt a gyerek, ugyanis épp délutáni nagy alvásában volt, amikor a színe elé járultak, úgyhogy nem volt fogadóképes. Mondjuk ugyanezt csinálta szombat délután is, amikor megjöttek a fiúk, s velük voltak a svéd csajok is, mert este mentek vissza Stockholmba. De hiába volt itt Adri, hogy megnézze Zsebit, ő jóízűen aludt. A húgom viszont, aki pont 4 hete látta, elcsodálkozott, hogy tényleg mennyire kitelt.

Babszem meg rengeteget nőtt 3 hét alatt. Ez volt a leghosszabb, hogy távol voltunk egymástól, s bizony nagyon hiányzott, de ő is egész este igencsak bújós volt, odaült mellém, míg Zsebit szoptattam és mesét olvastunk, meg sokszor mondta, hogy szeret és nagyon hiányoztam. Sok élménye volt Balatonszerényben, már ő is bandázott, talált vele egykorú haverokat az utcában, na meg a lány unokatestvérekkel hol vonatoztak, hol meg Barbie filmet néztek. A bringázás meg annyira ment neki, hogy elkerekeztek Máriára, ami oda-vissza legalább 5 km lehetett. S volt vitorlázni is:

 

Vasárnap délután pedig családilag kimentünk Szadára a telekre. Megnéztük mi újság van arrafelé. Kipróbáltuk, milyen nem az autópályán menni. 10 perccel hosszabb volt még így vasárnap is az út. Zsebinek ez volt az első vidéki kiruccanása, nem mondanám, hogy annyira oda volt érte. Eleinte még elnézelődött, aztán neki hamar hűlt a levegő és nehezményezte, hogy az etetés nem a megszokott helyen meg pózban történt. Hiába, neki még az állandóság fontos. Szerencsére oda-vissza út nagy részén azért aludt. Babszem azonban nagyon élvezte a kertet és leginkább azt, hogy porozhatott.

 

Le kellett mosdatni, mielőtt hazaindultunk és még jó, hogy vittem neki váltás ruhát, pedig mostanában már nem szoktam, hisz nagyfiú.

 

Hasonlók