2362 nap

6 évet, 5 hónapot és 18 napot szolgált ki minket a Canon 350 D. Még most is minden rendben vele, teljesen jól használható közel 18 ezer kép után is, de úgy gondoltuk, karácsonyra mindenképp veszünk új gépet. Mert most már ideje lépni. Aztán az ember, aki nagyon odafigyel a gazdaságunkra elkezdett számolgatni, s mivel attól tart, hogy politikai helyzetünk és az EUban történő dolgok miatt az Euro el fog szállni, s minden drágább lesz, mire a karácsonyi bevásárlásokat intézik az emberek, inkább lépjünk előbb. Úgyhogy a héten megrendeltük a Canon EOS 600D-t és tegnap délelőtt el is mentünk érte teljes családdal. Vonatoztunk, mert a Westendben kellett átvenni, s mi is mentünk Zsebivel, mert a hitelkártyánk az én nevemre szól.

Hazafelé természetesen azonnal volt fényképezgetés, főleg a gyerekekről, mert igencsak ki kellett próbálni, mit tud a masina. Gyorsabb és szebb, mint az előző, úgyhogy ezentúl még jobb képeket tudunk csinálni.

Ugyanitt a 350D váz hat éves, kicsit kopott, utángyártott aksival, de mindenféle zsinórral sőt 4Gigás CF kártyával eladó.

Hasonlók