Be a szervezetbe!

Zalános barátkozás még folyt a héten, csütörtök délután is feljött hozzánk, aztán ma elvittem mindkettőjüket okmányirodába, hogy a diákigazolványhoz bekerüljenek a rendszerbe. Szerencsére, anyuka önkormányzatnál dolgozik, ő egyeztetett időpontot, nem kellett várni, 5 perc volt az egész, úgyhogy legtovább az oda-vissza buszozás tartott a fiúkkal. Hazafelé már csak a sajátjaimmal jöttem, Zalánt ott hagytam az anyjával. De nem volt semmi gond, annyira izgatottak voltak, hogy eljönnek az oviból még ebéd előtt, meg hogy én viszem mindkettejüket, hogy totál jól viselkedtek. Aztán este még volt focizás is az udvaron.

Más kérdés, hogy a fél napon Babszem összeszedett egy büntetést. Egész héten jó fiú volt, mert Levente betegség miatt hiányzott. Ma viszont jött és csinálták a szokásos butaságaikat, aminek a vége az lett, hogy összekaptak valamin, s mivel Babszem tette az utolsó odavágást, ő lett megbüntetve. Puffogott is délután azon, hogy nem akar oviba járni, nem akarja Ági nénit óvónéninek és miért van mindig a felnőtteknek igaza?

Zsebinek meg persze ma fel lett borítva a napirendje, bár a szokásos péntek reggeli bevásárlást megejtettük, de aztán mentünk az oviba, majd buszoztunk meg ilyenek, úgyhogy nem aludt. Délutánt meg a parkban töltöttük, ráadásul motorral mentünk, meg bringával úgyhogy a kisebbik miatt jó sokáig tartott odaérni, de nagyon jól érezték magukat a srácok.

Hasonlók