7vége

A hétvége igazán jól telt el 😀
Minden reggel úgy ébredtünk, hogy isteni éjszakánk volt. Szóval minden pénzt megért az az ágy. Voltunk moziba, Megnéztük a Minority Reportot, ami különösen tetszett. Akárhogy is nézem, Spielberg felnőtt. És nem várt kárára. Utána még egy csomót beszélgettünk a filmről, a kérdésekről a technikai hibákról stb. Mert azért voltak benne 😀
Reggel torna, aztán takarítás aztán ebédidőben sétáltam egyet a napsütésben. Szóval jókedvem volt. Oka részben nem publikus, hogy Adro szavaival éljek, részben pedig még mindig a kipihentség, a stressz free munkahelyi légkör. Igaz, ma már láttam SZS-t, de csak bejött, megkérdezte hogy vagyok, éppen nagyon el voltam foglalva, ezért aztán nem beszélgettem vele. Mindenesetre nagyon sok dolga lehetett, hogy utolérje magát mert még egyetlen emilt se kaptunk tőle. És ez teljesen szokatlan.

Azért a hétvégén voltak rossz hírek is. Nagybátyám hazajött és ott találta az üres, koszos lakást. Még függönyei se voltak. Aztán meg kiderült, hogy nem kevés pénz is eltünt. A volt élettárs persze azt mondja, nem ő volt, de hát ki tudta volna még, hogy hová van eltéve a tartalék? Szóval egyelőre még a hugom is, aki nagyon nagy barátnője volt SZK-nak (Számító Kurva – anyu után szabadon) kicsit megrendült.

Fejlemények persze még várhatóak.

Hasonlók