Diploma megint

Zajlik nagyban a kiosztó, egész korrekt, nincsenek sokan, se diplomára várók, se családtagok. Rövid lesz, gondoltuk, sőt hallottuk, hogy a következő adagot meg 4től zavarják le, szóval tutira vettük, hogy el tudjuk majd foglalni nem sokkal 3 után a lefoglalt asztalunkat. Dóri is egész jól viselkedik, alig hallani a hangját, néha anyáz, mert a hugom kameráz engem.
Kimegyek, átveszem a diplomát, nem esek hasra, nem botlok meg, aláírom az átvételi elismervényt is. Roppant praktikus, hogy miután átveszem, alá is kell írni, hogy tényleg. Ez egy ilyen gyakorlatias hely. Kinyitom a könyvecskét, hogy megnézzem, mi is van írva a betétlapomra. Hát nem az ami kéne. Nem a szakirányomat írták rá, hanem még egyszer megismételték a szakomat rajta. Teljesen felhúzom magam. Közben kiderül, hogy a csoportunkból még két embernek mást írtak fel szakiránynak, nekik csak összekeverték a szakirányneveket. Annyira dühöngök rajta, hogy sak jó 5 perc után veszem észre, hogy Jéééé nekem másmilyen a diploma borítása, sőt a felirat is vörös és nem fekete. Fenébe, vörös diplomás lettem 😀
Le lett filmezve az is, hogy utána megyünk a tanulmányis csajnak reklamálni, aki ígéri, hogy egy hét múlva orvosolják a hibát és magunkévá tehetjük a jó betétlapot.

Hasonlók