Köcsög

Tegnap nagy megbeszélés volt, arról, hogy mi történjék a mi részlegünkön. Jelen volt SZS (mint külsős megfigyelő, és főnéni helyettes, mer egyébként sok köze nincs a részlegünkhöz), Köcsög, Főnéni, Mentorom. Ma megkaptuk a Köcsög által összeállított tervet. Vagyis a tervet megbeszélték ők együtt. Köcsög csak egy szép kis doksit írt róla. Na áttanulmányoztam. Hát egyelőre nem tűnik úgy hogy rendszeradminisztrátori teendőimre való tekintettel levenne bárki is bármit a vállamról. Sőt. Jön egy új srác, akit a szárnyaim alá kell venni, betanítani, ellenőrizni a munkáját.
Azért végigolvasgattam a doksit, mert arra is kíváncsi voltam, hogy Köcsögnek mi lesz a feladata. Na a neve csak a doksi elején szerepel, mint felelősnek. Aztán semmi más feladata nincs. Pedig még főnéni magára is kiosztott dolgokat. Kevesen vagyunk, páran halálra dolgozzuk magunkat, de ő valahogy mindig meg tudja úszni. Már figyeltem a technikáját. De nem értem. Nekem nem jött még össze.
Ott ül mítingeken, nagyon ritkán van kiváló ötlete, memókat viszont kiválóan ír, meg titkárnői teendoket ellát és valahogy úgy lesz vége a megbeszélésnek, hogy ő nem kap semmi plusz munkát. És még mindig nem tudom igazán mi a dolga. Jah és mennyivel többet is keres, mint én! Megfejthetetlen.

Hasonlók