Asványvíz

Barackos viz A minap felfedeztem, hogy a Gellérthegyi Kristályvíznek van ízesítette változata is. Tavaly talán az Óbudai gyémántnak láttam, de hát a kedvencemmel, a barackossal még akkor nem rukkoltak ki, mert a narancssárga kupakos bizony narancsos ízűt rejtett.
A héten viszont találtam egyszer epreset (a kedvenc gyümölcsöm, de igazából illtaban meg ital-ízben inkább a barack jön be nekem jobban, ld. még Fuzzy peach, Voila). Az illata jó volt, az íze viszont nem túl maradandó.
Ma láttam, hogy a Kristályvíznek is van narancssárga kupakos palackja, hát megnéztem, hogy milyen fajta, és jéééééé barackos. Mingyárt lecsaptam rá, s meg kell hagyni, nem rossz az íze. Most már csak az a gond, hogy túlságosan szénsavas egy ilyen ízesített ásványvízhez. Azt hiszem, az enyhébbet kéne barackszörppel dúsítani.
Még bébisintér koromban találkoztam Angliában először a Clearly Canadian márkával és az ő barackosukkal, s elvesztem. Később aztán sehol nem találtam ilyet, s képes voltam aztán szerény kis zsebpénzemet erre költeni az amcsiknál, aztán megjelent itthon a San Benedetto és lám most már a hazai cégek is tudják mitől döglik a légy.
Ez éljen.

Hasonlók