Dóri front

Dórinak a múlt héten megtükrözték a tüdejét, merthogy szinte egész télen mindenféle köhécselős betegsége volt, alig bírt kilábalni egyikből, máris elkapta a nátha a másik oldalról. Mondták rá, hogy kihordott tüdőgyulladást lábon, arcüreggyulladást stb. De most kiderült, hogy az van, a tüdejének az egyik oldalát könnyedén le tudja zárni egy nem tökéletesen fejlődő hörgő. Ezért aztán könnyedén elkap minden náthás betegséget is, tehát nem mehet gyerekközösségbe.
Nos a bölcsöde projektnek tehát lőttek. A doki felajánlotta a hugomnak, hogy akkor visszaírja gyesre gyedre vagy mire, de az építkezés miatt, amibe most belevágtak ez nem az igazi megoldás. Úgyhogy most bébiszittert keresnek, aki heti kb 3 napot tud a kiscsajra vigyázni.
Jelenleg persze a nagyi van itt fönt az unokával. Pénteken látogattam meg őket, kiértem kb. 10re, anyu még mindig pizsamában, merhogy ő fürdés nélkül új ruhába nem bújik és a Dóri miatt reggel hét őta nem volt ideje lezuhanyozni. Nosza lekötöttem a gyereket, elbújócskáztam vele (be mellé a függöny mögé), tízóraiztattam, stb. hogy szülőm tisztálkodhasson és cigizhessen végre. Aztán persze munkába kellett mennem és estig csak kettesben voltak, de túlélték.

Hasonlók