Karácsony

Még a legutóbbi otthon jártunkban valami olyasmit említettem szüleimnek, hogy ha lesz lakás, akkor nálunk tarthatjuk a Karácsonyt. Úgyhogy most, amikor itt jártak a 7végén a hugomékkal együtt már nagyon készültek a dologra, pedig lakás az még sehol. Viszont akkor meg úgy tűnt, hogy pszichiáter doktornőnek készülő tesómnak van kilátásban egy kéró, amihez azonban egyelőre még jár a Norbi is, kicsit debil emberke, aki nem akar kiköltözni. Úgyhogy megbeszéltük, esetleg őt is fel lehet használni, mondjuk karácsonyfa díszítésre. Egyébként biztos a hugom foglalkozásával jár ez a vonzom a hülyéket dolog (néhány ex-barátja kitűnő példa erre). Tegnap beszéltem a szüleimmel és apu közölte, hogy Norbival már nem kell foglalkozni, mert annyira nem akart kiköltözni időben a lakásból, hogy tesóm inkább nem veszi azt meg.
Szóval még nincs tisztázva a karácsonyozás kérdése. Ami azért is lenne jó mondjuk Pesten, mert akkor végre együtt maradhatnánk az egész ünnepek alatt. Sőt, megkockáztatható lenne az anyós és apósjelöltek csúcstalálkozója is. De ez még nagyon nagyon messze van. (már/még csak 76 nap)
Addig legalább egy jó sütőt akarok, hogy tudjak csokiskekszen kívül valami mást is csinálni. Persze a télapótól a lakáskérdés megoldása lenne a legjobb dolog. Majd írok neki levelet. Hátha…

Hasonlók