Mozi 7vége

Elkezdtem számolgatni, hogy lehet, hogy még csak a 3. napnál tartunk, de már 4 filmmel is bomlasztottuk az agyunkat? Aztán utánaszámoltam, hogy már szerda este kezdtük, életünk kimaradt Disney filmjével, a Tarzannal. Nem csoda, hogy kimaradt. Hiányzott belőle a gyermeki ártatlanság és humor, a mese, amit az ember Walt bácsi nevével fémjelzett művektől elvár.
Volt Bad Boys 2. Nomen est omen. Kezdek kételkedni benne, hogy láttam az elsőt. Talán csak részleteket. Persze, tudom, mindenhol mindenki azt írta róla, hogy szar. Az volt. Meg durva. A hullás dolog nem volt jópofa. Sőőt messzire mentek. Szerintem a forgatókönyv valahol elveszett, mert még értelme se volt az egész filmnek.
Ég velünk! Mint első rendezése Nortonnak, egész jó volt, főleg a felütés, aztán kicsit ellaposodott. Lehetett volna rövidebb is. A kedves nagyon unta magát rajta. Kár, hogy Jenna Elfmant ritkán látni.
Az olasz meló Mini Cooperek. Ennél több nem is kell 😀 Na jó, a maga nemében klassz kis film volt. Meg kéne nézni a Michael Caine féle eredetit (Londonban lehetett pólót kapni a You’re only supposed to blow the bloody doors off idézettel)

Hasonlók