Véres 7vége

Folyt, patakokban. Legalábbis ami a filmfehozatalt illeti. Ugye megnéztük végre a Kill Billt. Itt eltértek a vélemények. A kedvesnek nagyon nem tetszett, többnyire látványosan unatkozott, s igazából az utolsó mondattal se keltették fel az érdeklődését a második részre.
Nekem is felemásak voltak az érzéseim. Nem igazán tudtam eldöntetni, hogy stílusos paródiát nézek, vagy tényleg ennyire gagyi. Voltak benne jó részek, szó se róla, a Soundtrack-ért tényleg ölni lehet, de hiányzott belőle a sok jó Tarantinós duma. Engem két dolog miatt érdekel a második:
1. hátha lesz benne több jó szöveg
2. Feltétlenül több lesz benne Michael Madsen.
A másik film a A Sólyom végveszélyben volt. Annak idején kimaradt a moziból, nem is tudom miért már. Pedig… Mindenféle állásfoglalás nélkül a katonák szempontjából mutatta be a történteket. Kevés hősködés Lélegzetelállító jelenetek. Angol színészek, mint a komikus feszültségenyhítők. Valódibb, ezért aztán gyomorforgatóbb véres jelenetek. Megnéztük az extrákat is, ez a Ridley Scott még rohadt jól rajzol is, sőt megtudtuk, hogy az eredeti könyv először az interneten jelent meg, s most néztem, még mindig megvan

Hasonlók