Bee család

Megint alakított. Mire beértem a céghez délutánra, BeeJudy már tiszta ideg volt, mert a lánya, aki a szomszéd utcába jár iskolába, s aki ebéd után bejön és az irodát használja napközinek, miközben tevézik és interneten játszik, míg vége nincs anyja munkaidejének és haza nem mennek (Ja és említettem már, hogy nem köszön?), nem jött még meg. A gyerek mobilja ki volt kapcsolva. Valószínűleg új barátnőjével elmentek sétálni. Vagy valami. De ez mégis Pest, ahol bármi történhet vele, stb. és már 11 éves, tudhatná, hogy szólnia kéne az anyjának.
Mire már mindenki síkideg lett, mert BeeJudy nemcsak magát, de környezetét is fel tudja hergelni, megjelent BabyBee.
Ugyanis itt volt az épületbe. A barátnőjével, bejöttek és egy csendes sarokba leültek házifeladatozni (ami nagy csoda, ugyanis az internetezés után rendszerint 11-ig tanul este otthon a csemete).
De aztán hiába fogadkozott BeeJudy, hogyha a lány előkerül akkor ez meg az lesz, persze nem volt semmi. S még a végén a biztonsági őröket hibáztatta, mert azoknak a portán látniuk kellett BabyBeet bejönni és nem szóltak neki, amikor ő ott rohangált eszét félig elhagyva előttük. Megvédtem, legalábbis igyekeztem, az őröket hogy bocs, de akkora a forgalom és nem figyelnek oda egy kislányra, akiről tudják, hogy bejöhet mert például könnyen észrevétlen maradhat valami nagydarab felnőttcsoport megett (erre persze megszólalt a gyerek, hogy Nem is volt ott akkor senki.)
Na aztán nem lett semmi internettől eltiltás se (pedig én azt javasoltam, mert a tévétől nem tilthatja el a gyereket, ugyanis az nincs nekik), viszont mentek haza, kivételesen normális időben (Pedig mostanában BeeJudy tökre Stahl Judit rabja lett és állandóan a tévéműsorát nézi a neten, meg leírogatja a recepteket).
BeeJudy néha odaszólt azért nekem idegi állapotában, hogy Majd meglátod, ha neked is gyereked lesz ugyanígy fogsz izgulni. Szerintem látta rajtam, hogy bizonyosfokú meg nem értéssel nézem a hisztijét. Valamikor még ő mondta, hogy nem akarja a gyerekét teljes elzártságban nevelni. De hát nem úgy viselkedik, mint aki tartja is magát hozzá.
Egyébként meg ami az izgulást illeti, biztos, hogy nála is jobban fogok. Családi vonás ugyanis. S már én is kezdem tökélyre fejleszteni.

Hasonlók